mondmaskers

Eén van de meest schadelijke maatregelen momenteel is de mondmaskerplicht (die eigenlijk geen plicht is)... 

Mocht je nog steeds van mening zijn dat het dragen van een mondmasker maar een kleine opoffering is om voor elkaar te zorgen, lees dan aub verder. Ook al vind je het zelf maar een kleine moeite en heb je er ogenschijnlijk geen last van, na het lezen van onderstaande studies zal je je mening ongetwijfeld bijstellen.

Ter vergelijking: een kind dat dagelijks een liter cola drinkt en liever snoep en koek eet dan groenten, heeft daar zelf ook niet meteen last van, al weet elke verstandige ouder intussen gelukkig wel al wat de effecten op lange termijn daarvan zijn.

De harde waarheid is, zo blijkt uit talrijke wetenschappelijke studies, dat mondmaskers niet alleen geen virussen tegenhouden, maar ook dat ze schade toebrengen aan de drager en aan zijn omgeving!

 

  Ze verhinderen de opname van verse zuurstof, zorgen voor een verhoogde CO2 opstapeling met alle gezondheidsrisico's vandien en zijn de ideale broedplaats voor bacteriën en schimmels.

  Daarnaast geven ze de drager een benauwd gevoel en verhinderen ze een normale sociale omgang, wat vooral bij kinderen die volop in ontwikkeling zijn voor flink wat psychologische problemen kan zorgen.

  Veel mensen denken dat het zo'n vaart allemaal wel niet zal lopen, maar daarmee gaan ze voorbij aan de essentie. Vrij ademen is cruciaal voor ieder levend wezen. Niet voor niets spreken we over onze 'levensadem' en je zal zelf wellicht ooit de goede raad 'een luchtje scheppen' gehoord of gezegd hebben wanneer iemand zich niet goed voelt...

  • Een recente studie hieromtrent werd gevoerd door 8 Duitse artsen/neurologen die zich voor hun onderzoek baseerden op 44 (!) empirische wetenschappelijke studies en 65 publicaties.

  Hun eindconclusie is ronduit ontluisterend: mondmaskers zijn ineffectief tegen het verspreiden van longvirussen en houden bovendien significante gezondheidsrisico's in.

  Tal van politiekers, artsen en zelfs de WereldGezondheidsOrganisatie (WHO) bevestigden reeds uitvoerig dat mondmaskers NIET werkzaam zijn bij verkeerd (=niet-medisch) gebruik en het dus voor de gewone burger geen enkele zin heeft er één te dragen.

  Ook de beleidsmakers zelf geven het voorbeeld en bewijzen daarmee hoe belangrijk het dragen van een mondmasker echt is, want zeg nu zelf, als je ervan overtuigd bent dat het dragen van een mondmasker mensenlevens kan redden en je geeft dat als 'advies' voor de burgers/kinderen van het land, dan volg je toch in eerste plaats zelf die 'levensreddende' maatregel altijd en overal, of niet?

  • Hier zie je Minister van justitie Annelies Verlinden die zonder mondmasker aan het indoor-sporten is, terwijl scholen en fitness-centra andere adviezen kregen.
  • Ook Minister van onderwijs Ben Weyts vindt het niet nodig om op minder dan 1,5m afstand zonder mondmasker te poseren voor deze foto (d.d. 13/05/2021)
  • Op de G7 (juni 2021) zie je hoe de wereldleiders zich gedragen voor de camera's en achter de schermen... (noot: toen heerste nog zowat overal een zgn. mondmaskerplicht)

  Voor meer informatie, visieteksten, onderbouwde argumenten en krantenartikels kan je je op deze pagina's verder inlezen:

  mondmasker | Artsen Voor Vrijheid

  You searched for mondmasker - Bewuste Burgers

  Overtuigd? Lees dan hier waarom je niet beboet kan worden voor het niet-dragen van een mondmasker.